مشخصات محصولات

جوش شیرین

دانه بندی : کریستال

جوش شیرین

دانه بندی : پودر

بی کربنات آمونیوم

جوش شیرین صادراتی

پودر چربی

سدیم بی‌کربنات با فرمول NaHCO3 یکی از نمکهای سدیم در ترکیب با کربنیک اسید است که تنها یک اسیدی این ترکیب با سدیم جایگزین شده‌ است. این ترکیب، بی‌بو و بی‌طعم است که کمی دارای خاصیت بازی است و به صورت پودر سپید یا بلورین است و به آن جوش شیرین می گویند.

جوش شیرین کریستال:

پایه تولید اکثر کارخانجات تولیدی جوش شیرین در کشور، به صورت کریستال است که شکل و دانه بندی آن کمی از نوع میکرونیزه آن بزرگتر و به صورت بلوری است که مش و اندازه های مختلفی در بازار موجود میباشد. از لحاظ فنی و آنالیز تفاوتی میان جوش شیرین کریستال و پودر وجود ندارد.

بیشترین کاربرد جوش شیرین کریستال در صنعت پرورش دام شیرده میباشد.

جوش شیرین پودر:

این محصول از لحاظ فنی و ساختاری هیچ تفاوتی با جوش شیرین کریستال ندارد، تنها تفاوت در دانه بندی این محصول است که بصورت میکرونیزه تولید میگردد.

بیشترین کاربرد این نوع دانه بندی در صنایع غذایی، صنایع اطفاء حریق، مرغ تخم گذار و … استفاده میگردد.

بی کربنات آمونیوم

بی کربنات آمونیوم در دو گرید صنعتی و خوراکی وجود دارد و بیشتر برای افزایش کیفیت نهایی محصول به عنوان ماده افزودنی در صنایع مختلف استفاده می شود.

بی کربنات آمونیوم جامدی بی رنگ یا سفید رنگ بوده و یک ترکیب غیر آلی به شمار می آید. در مجاورت آب و گرما بی کربنات آمونیوم به آمونیاک، دی اکسید کربن و آب که همگی عوامل ور آمدن خمیر هستند، تجزیه می گردد. این ترکیب را به صورت محلول در آب و خشک، به خمیر اضافه می کنند.

کاربرد بی کربنات آمونیوم

صنایع غذایی، به عنوان کود و تقویت کننده خاک، رنگ های مصنوعی، صنایع آرایشی بهداشتی، تولد لاستیک اسفنجی، سرامیک سازی، کودگیاهی، صنایع دارویی، صنایع پلاستیک و کائوچو، باغی چرم، سنتز کاتالیست، نمک های آمونیوم، اطفا حریق، تولید مواد ضدآتش و لباس های مخصوص آتش، به منظور گریس زدایی محصولات لبنی منجمد.

اسکرول به بالا